Buku Perbendaharaan Kata Bahasa Jepun by Pinhok Languages

Buku Perbendaharaan Kata Bahasa Jepun by Pinhok Languages from  in  category
Privacy Policy
Read using
(price excluding 0% GST)
ISBN: 6610000214501
File Size: 1.68 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Buku perbendaharaan kata ini mengandungi lebih daripada 3000 perkataan dan ungkapan bahasa Jepun yang dikelompokkan mengikut topik untuk memudahkan anda memilih bahagian yang anda mahu belajar dahulu. Selain itu, bahagian kedua buku ini mengandungi dua bahagian indeks yang boleh digunakan sebagai kamus asas untuk mencari perkataan dalam salah satu daripada dua bahasa. Ketiga-tiga bahagian ini menjadikan buku ini sumber yang hebat untuk pelajar di semua peringkat.

Bagaimanakah caranya untuk menggunakan buku perbendaharaan kata bahasa Jepun ini?
Tidak pasti di mana hendak bermula? Kami mencadangkan agar anda mulakan dengan bab kata kerja, kata sifat dan ungkapan dalam bahagian satu buku ini. Ia akan menjadi asas yang baik untuk pembelajaran selanjutnya dan perbendaharaan kata bahasa Jepun yang mencukupi untuk komunikasi asas. Kamus dalam bahagian kedua buku ini boleh digunakan pada bila-bila masa anda perlu mencari perkataan yang anda dengar di jalanan, perkataan bahasa Jepun yang anda mahu tahu terjemahannya atau untuk mempelajari beberapa perkataan baharu dalam urutan abjad.

Beberapa pandangan akhir:
Buku perbendaharaan kata telah wujud selama berabad-abad dan seperti dengan banyak perkara yang telah wujud bagi tempoh yang lama, ia tidak lagi popular dan agak membosankan, walaupun selalunya ia berfungsi dengan sangat baik. Buku perbendaharaan kata bahasa Jepun ini bersama-sama dengan bahagian kamus bahasa Jepun asas ialah sumber yang sangat bagus untuk membantu anda di sepanjang proses pembelajaran dan amat berguna apabila tiada Internet untuk membuat rujukan perkataan dan ungkapan.

Reviews

Write your review

Recommended