Ndura by Javier Salazar Calle

Ndura by Javier Salazar Calle from  in  category
Privacy Policy
Read using
(price excluding 0% GST)
Title: Ndura
Category: Teen Novel
ISBN: 9788835431268
File Size: 1.66 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Ales cel mai bun roman pentru adolescenți în 2014 în Spania.

Când o persoană obișnuită, oricare dintre noi, se află, dintr-o dată, într-o situație de viață și de moarte în mijlocul pădurii, ar ști să supraviețuiască?

Aceasta este simpla dilemă care îi este oferită protagonistului poveștii noastre care, la întoarcerea dintr-o liniștită vacanță în Namibia, un tipic safari fotografic, se trezește învăluit într-o neașteptată situație de supraviețuire extremă în pădurea Ituri, în Republica Congo din Africa, când avionul în care călătorește este doborât de rebeli. Un loc în care natura nu este singurul dușman și unde supraviețuirea nu este singura problemă. O aventură cu aromă clasică care transformă această carte în calea perfecta de a evada de la realitate și de a simți spaima și disperarea protagonistului în fața provocării oferite. În această carte se amestecă în mod natural emoția și tensiunea provocării de a supraviețuii, degradarea psihologică a protagonistului pe parcursul poveștii și analiza profundă a mediului, animalele sale, plantele și persoanele pe care le-a creat autorul.

Ne învață, de asemenea, că percepția noastră despre propriile limite este, de obicei, greșită, uneori spre bine iar alteori spre rău.

O lectură cu siguranță recomandată.

Reviews

Great book!
by Jan on December 29, 2021

I could feel, smell, and hear the forest setting in this amazing story. This is the type of book that is hard to put down. Javier Salazar Calle does an incredible job of enticing the reader to read more without stopping until the story is finished. Every chapter is filled with adventures and enigmas of how to sustain life in a place that has enormous challenges. I was fascinated by how the main character learns to survive in the forest by carefully observing and experimenting. His perseverance was admirable. The definitions that were included at the bottom of the pages made reading this book educational as well as entertaining. I highly recommend this book.

Write your review

Recommended